Градински инструменти

Подреди по: Покажи на страница:
Арт. No: 241-20 GARDENA Стенен държач за маркуч
Арт. No: 3503-20 GARDENA Отделен държач
Арт. No: 804-20 GARDENA Comfort Пулверизатор 0.5 л
Арт. No: 359-20 GARDENA Ножичка за рози (малка)
Арт. No: 805-20 GARDENA Comfort Пулверизатор 1 л
Арт. No: 3184-20 GARDENA combisystem Гребло 15 см 8 зъба
Арт. No: 3487-20 GARDENA Садилка

GARDENA Садилка

Цена: 17.00лв.