Градинска техника

Подреди по: Покажи на страница:
Арт. No: 9805-20 GARDENA Електрически тример SmallCut 300/23
Арт. No: 0980720 Тример GARDENA EasyCut 400/25
Арт. No: 0980820 Тример GARDENA ComfortCut 450/25
Арт. No: 0980920 Тример GARDENA ComfortCut Plus 500/27
Арт. No: 05032-20 Електрическа косачка GARDENA PowerMax™ 32 E
Арт. No: 0981120 Тример GARDENA PowerCut Plus 650/30
Арт. No: 05034-20 Електрическа косачка GARDENA PowerMax™ 34 E
Арт. No: 503720 Електрическа Косачка PowerMax™ 37 E