Машини за градината GARDENA

Подреди по: Покажи на страница:
Арт. No: 1124-20 GARDENA Резервни уплътнения за 901/2901
Арт. No: 2920-26 GARDENA Универсален адаптер 1/4
Арт. No: 2778-20 GARDENA Накрайник 25 мм
Арт. No: 1323-29 GARDENA Накрайник тапа 3/16 к-кт 10 броя
Арт. No: 2821-20 GARDENA Универсален адаптер 3/4
Арт. No: 2801-20 GARDENA Връзка PROFI за кран с резба 3/4
Арт. No: 2802-20 GARDENA Връзка PROFI за кран с резба 1
Арт. No: 2775-20 GARDENA Съединител 25 мм
Арт. No: 2830-20 GARDENA PROFI Редуцираща връзка